Danskkårede hingste på Zangersheide

23-09-2011 14:57
Flere danskkårede avlshingste er til start i den interessante hingsteklasse Sires of the World, der afvikles på Zangersheiden sideløbende med UVM
Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou deltager i klassen for kårede hingste "Sires of the World" med Uno's Safier, der sidste år sluttede på 4. pladsen. (Foto: Ridehesten)

Der er 65 hingste tilmeldt klassen for kårede hingste på Zangersheide. I dag er kvalifikationsklasse til morgendagens "Sires of the World". Klassen blev i 1995 vundet af den danske varmblodshingst Lucky Light, redet af Søren Knudsen. Siden da er det ikke lykkedes at sikre dansk sejr i denne klasse. Sidste år blev Andreas Schou og Uno's Safier e. Numero Uno nr. 4 i klassen efter en medrivende omspringning. Parret er til start på Zangersheide igen i år. Det samme er Thomas Sandgaard/Amarone e. Arpeggio samt den norske landsholdsrytter Stein Endresen på hingstene Acolino e. Acorado og Crelido e. Calido. Svenske Jannike West har taget sine danskkårede hingste med Nintender e. Namelus og Vivaldi K e. Indoctro. Cecilie Tofte kommer desuden til start med en irsk registreret hingst Omega Star e. Quick Star. Klassen begynder k. 16,40 i eftermiddag og der er finale lørdag kl. 14.00.

Links

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen