De danske ryttere glæder sig til VM i Herning

17-02-2021 20:17

I 2022 afholdes ECCO FEI verdensmesterskabet i Herning og selvom der stadig er en del tid endnu, så er de danske ryttere begyndt at gøre sig klar. Blandt andet Andreas Helgstrand som afslører at han muligvis har flere heste i spil til mesterskabet

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Fiontini ved World Cup på Vilhelmsborg sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I 2020 er Danmark udnævnt til at være vært for ECCO FEI verdensmesterskabet i Herning i springning, dressur, paradressage og voltigering. Det er i august 2020 at mesterskabet løber af stablen og selvom der er knapt halvandet år endnu, så er flere af de danske ryttere begyndt at se frem mod mesterskabet. 

Én af mange dressurryttere som håber på at komme til start er Andreas Helgstrand. Med Fiontini har han redet sig ind i den nuværende A-truppe i dressur, men som han selv siger i videoen herunder, så har han også andre heste, der måske kan blive klar til mesterskabet.

Også chefberider på Stutteri Ask, Søren Møller Rohde,  glæder sig til VM på dansk jord som afholdes 6.-14. august 2022. I lighed med Andreas, håber Søren også på at blive en del af det danske hold, selvfølgelig bare i springning.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen