De rider World Cup for Danmark

25-09-2015 09:35

Seks danske dressurryttere er klar til at repræsentere Danmark i første kvalifikation af Reem Acra FEI World Cup i dressur, som rides ved JBK Horse Shows den 17. og 18. oktober

Copyright Ridehesten.com
Sidsel M. Johansen og Alibi D.

Anna Kasprzak, Agnete Kirk Thinggaard, Cathrine Dufour, Sidsel M. Johansen, Lena Leschly Aamann og Daniel Bachmann Andersen skal i efteråret dyste mod flere af verdens bedste dressurekvipager i Odense Congress Center.

I uge 41 og 42 er det 9. gang, at JBK Horse Shows slår dørene op til Danmarks største indendørs ridesportsevent i Odense Congress Center og dermed skydes Reem Acra FEI World Cup traditionen tro i gang. I år stiller et stærkt hold op for Danmark, og der rides både om World Cup point og om vigtige point til en eventuel OL kvalifikation.

De danske ekvipager er: Anna Kasprzak på Donnperignon, Agnete Kirk Thinggaard på Jojo Az, Lena Leschly Aamann på Gørklintgaards Fanero, Sidsel M. Johansen på Alibi B og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Hotline. Herudover er der også World Cup debut til den unge dressurkomet Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy.

/DRF.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen