De springer på Riders Cup igen

15-05-2021 08:03

Det er blot to uger siden at Riders Cup var vært for årets første landsstævne i springning og i denne weekend er de endnu engang klar til at lade lade rytterne flyve over springene på den flotte bane

Endelig kører stævnerne igen og på trods af at stævnearrangørerne er underlagt en række restriktioner, så er det til glæde og gavn for alle parter at sporten igen kan køre videre. For to uger siden var Riders Cup vært for årets første landsstævne i springning som også bød på den første kvalifikation til årets Agria DRF Mesterskab for klubhold i springning.

I denne weekend er holdet bag Riders Cup så klar igen - denne gang med et distriktsstævne i springning. Stævnet blev skudt i gang i går med en LC, hvor flere ryttere havde taget 4-års hestene med for at gøre dem klar hen mod sommeren championater. 

Laura Lundtorp Olsen med Lillevangs Christo e. Chellys Z/Quidam's Rubin (opdr. Jytte og Poul-Erik Simonsen) havde en særdeles god dag i går, hvor de først vandt LB1* og efterfølgende blev nummer to i LB2*. Den første klasse vandt de i tiden 28,38 sekunder, hvor svenske Wilma Linell på Tonic fulgte efter på andenpladsen i tiden 28,41 sekunder, mens Sarah Sofie Lundgreen på Cassin-Stella e. Cassin/Colman blev nummer tre.

Det blev tæt løb i LA1* hvor Cecilie Nathalie Schack Lord på Zatina e. Blue Hors Zack/Castro (opdr. Lotte og Gert Buchhave) red med nul fejl i tiden 32,70. Det var nok til at sikre sejren i klassen, hvor Anastazia Hoffmann på Calazio 2 e. Calato blev nummer to og Rasmine Laudrup på Goldika V/H Dingeshof e. Nonstop/Lakai blev nummer tre.

Ved landsstævne var Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen på Catniss 7 e. Canstakko/Lacros (opdr. Jens Ritters) til start i C-klasserne, hvor det blandt andet blev til to sejre. Den stime fortsatte i dag, da de i dagens LA2* vandt klassen efter en fejlfri tur i tiden 61,13 sekunder. Stutteri Asks berider, Søren Møller Rohde, havde taget avlshingsten Action Man Ask Z e. Action-Breaker/Calvados Z med og i dagens klasse blev de nummer to, mens Søren også indtog tredjepladsen på den skimlede hoppe Grace e. Darco de Revel.

Se alle resultater fra stævnet HER

Ridehestens fotograf har været tilstede under fredagens klasser. Se billederne på Ridehesten.com i morgen

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen