De tre første sejre i Solrød

16-04-2014 08:56

- Rustique er perfektionist, han elsker at vise sig, når han er sikker i tingene. Han bliver til gengæld irriteret og hys, hvis noget er svært. Det var det ikke i dag, fortæller en tilfreds Mai Tofte Olesen efter tirsdagens sejr ved landsstævnet i Solrød Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Mai Tofte Olesen på Rustique - her på Broholm 2013.

Første dag ved påskelandsstævnet i Solrød Rideklub startede med en MB1, som blev vundet af Cathrine Dufour på Søndervangs Arrogant e. Blue Hors Don Schufro/Robin (opdr. Maiken Mellergaard Pedersen) med hele 74,910%.

- Det er vores debut til landsstævne og samtidig også første gang vi rider højere end MB0, så er meget meget glad. Han var utrolig, utrolig sød på banen og er en virkelig ærlig hest at have med rundt i programmet. Får lidt småfejl i form af spændinger i galoppen, men det er virkelig ikke mange hove, han sætter forkert, min søde makker Arrogant. Så er utrolig glad for hans præstation og glæder mig til endnu en debut i morgen (onsdag, red.) i MB2, fortalte Cathrine Dufour til Ridehesten.com.

Herefter fulgte en MA2, som med en score på 68,860% blev vundet af Stine Bøiehøj på Nordhøjs Bentley e. Bernstein/Leonardo II (opdr. Stine Bøiehøj).

- Han var super fin og var med mig hele vejen rundt. Jeg havde en rigtig fed tur med rigtig mange gode øvelser. Hesten har jeg selv avlet og uddannet. Han har let ved de fleste øvelser og er en rigtig kammerat inde på banen. Han er 10 år, og han giver stort set altid en god tur til stævner, fortæller Stine Bøiehøj til Ridehesten.com.

Dagens sidste klasse var en Intermediaire II, som blev vundet Bundgaard Byg Cup-vinderen fra 2013, Mai Tofte Olesen på Rustique e. Heslegård’s Rubin/Midt-West Ibi-Light (opdr. Anne Dueholm Nielsen) med en score på 73,377%.

- Vi havde et rigtig godt ridt i dag. Rustique var afslappet og virkede tilpas på banen. Han er ofte meget tændt, især på nye steder. Vi lagde lidt forsigtigt ud, men til sidst turde jeg trykke lidt mere til, hvilket også udløste høje points. Dejligt at ride et svært program på en ustresset hest, som nyder at vise sig frem. Rustique er perfektionist, han elsker at vise sig, når han er sikker i tingene. Han bliver til gengæld irriteret og hys, hvis noget er svært. Det var det ikke i dag, fortæller en tilfreds Mai Tofte Olesen til Ridehesten.com.

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner