De unge dressurheste klar til finale på Blue Hors

19-09-2017 13:22

Så er Dansk Ride Forbund klar med listen over de 4-, 5-, 6- og 7-årige dressurheste, der har kvalificeret sig til finalen på Blue Hors i uge 41

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu skal championatsfinalerne stå på egne ben i bedste sendetid, når Blue Hors for første gang er vært for arrangementet på Korshøjgaard i Randbøl. Her kan ridesportsentusiaster se frem til en helt særlig oplevelse med fire dages konkurrencer for fremtidens dressur- og springstjerner i dagene torsdag den 12. oktober til søndag den 15. oktober 2017.

92 dressurheste kæmper om fire vindertitler
Også championaterne i dressur er udskrevet for 4-, 5- og 6-års heste, og som noget nyt også for 7-års. Fra kvalifikationerne udtages de 40 bedste 4-års, de 20 bedste 5-års, de 20 bedste 6-års og de 12 bedste 7-års heste til finalestævnet, og for første gang gælder det, at der ikke er nogen mellemrunde.
Niveauet er højt, og flere af deltagerne har høstet international erfaring ved UVM i Ermelo, og heriblandt kan man forvente at se flere af de danske medaljevindere.
Ved finalestævnet gælder det for 5-, 6- og 7-års heste, at man rider FEI’s indledende program for den gældende aldersklasse, mens der for 4-års heste er indført et nyt program. De bedømmes i programmet ”Championatsprogram for 4-års heste”, hvor man har tre ekvipager på banen ad gangen i et kvarter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se listen over de kvalificerede heste HER (klik videre i første linje under reklamebjælken på "Finalister og alle resultater i dressur ses her").

 

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen