De unge indtager atter Vilhelmsborg

28-11-2022 19:42

Charlotte Kusk Berwald

I den kommende weekend er det atter de unge ryttere, der skal i ilden på Vilhelmsborg. Nu skal vinderne af årets Trolle Trophy findes

Copyright Ridehesten.com
Igen i år rides Baltic Cup finalen på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Baltic Cup er en cup hvor de unge ryttere kan stifte bekendtskab med at ride stævner på internationalt niveau. Med dette håber man at lave en mere glidende overgang fra at deltage i landsstævner og til at tage til de store, internationale stævner i udlandet. Foreningen bag Baltic Cup blev stiftet i år 2000. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Deltagere fra ind- og udland
Når man løber startlisten igennem er det tydligt at Baltic Cup er et stævne, der prioriteres meget højt hos de unge ryttere. Der samles ryttere fra Danmark, Norge, Sverige, Holland og Finland. Der kommer med andre ord til at blive talt mange forskellige sprog på Vilhelmsborg i weekenden. Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 256 ekvipager.

Kom og se de unge stortalenter
Stævnet starter allerede torsdag og kører helt til søndag. Lørdag afvikles der Grand Prix for Children og Junoir/U25. Søndag er der Grand Prix for kat. 3, 2 og 1 ponyerne. Efter Grand Prix-klasserne regnes ekvipagernes points sammen og vinderne af det prestigefyldte Trolle Trophy findes.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev