Deep Impact på vej til USA

28-11-2018 14:03

Endnu engang har Charlotte Jorst været på udkig efter heste i Danmark og denne gang er valget faldt på Deep Impact, som i sommers gik VM med Severo Jurado López

Copyright Ridehesten.com
Severo og Deep Impact i Herning 2017

For knapt to år siden debuterede Severo Jurado Lopez på Deep Impact 3 e. De Niro/Rubinstein og de har sidenhen rejst verden rundt sammen og repræsenteret Spanien ved blandt andet EM i Göteborg 2017 samt VM i Tryon 2018.

For to måneder siden købte eks-dansker Charlotte både Jorst både Zhaplin Langholt, Grand Galaxy Win og Atterupgaards Botticelli og nu har hun igen været på besøg hos Helgstrand Dressage og denne gang faldt valget på Deep Impact som nu er på vej over atlanten til USA.

Oprindeligt købte Andreas Helgstrand Deep Impact tilbage i 2016 som en fødselsdaggave til hans kone Marianne. På daværende tidspunkt var hesten dog noget tændt og Severo overtog derfor tøjlerne og har sidenhen redet Deep, som han går under i daglig tale. 
- Jeg ved at alle mine heste hos Helgstrand Dressage er til salg og det er en del af gamet, som Andreas altid er ærlig omkring. Men selvom man ved det fra starten, er det altid svært at sige farvel til en tophest. Jeg er dog meget taknemmelig og stolt af vores rejse sammen og jeg ser nu frem til nye eventyr fortæller Severo til Ridehesten.com.

Se herunder Charlotte Jorst ride Zhaplin Langholt

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen