Dejligt at auktionen gik godt

23-10-2019 16:00

I går aftes sluttede online-auktionen på Campen auktioner over Kim og Ivar Simonsens gode sportsponyer, hvor buddene varede ved i tre kvarter over normal lukketid. Auktionen har gjort, at sælgerne nu er i stand til at lukke deres skattesag om stutteriet

Copyright Ridehesten.com

Kim Simonsen og hans far Ivar Simonsen fra Feldballe Hingstecenter på Djursland har med stor succes avlet sportsponyer i 40 år, men har valgt at sælge en god håndfuld ponyer igennem Campen Auktioner. Det skete i går aftes, hvor Kim og Ivar fulgte meget interesseret med på nettet, da buddene trillede ind langt over kl. 20, hvor auktionen skulle stoppe.

– Det var en meget svær beslutning at sælge ponyerer, men auktionen er gået godt, og det vigtigste er, at jeg nu kan lukke den sag med SKAT, fortæller Kim Simonsen.

Han har i dag modtaget flere dejlige beskeder om, hvem de nye ejere er. Den dyreste af de solgte ponyer blev den 4-årige hingste Balthazar A.R. e. Bonansa/ Perechlest, der er solgt den den sydjyske mester Emil Grønbjerg, hvis far berider Hans Grønbjerg engang har redet på Balthazars farfar Bolero. Det glæder Kim, at hingsten er kommet til et godt sportshjem med mulighed for at udvikle sig i både dressur og springning.

I dag fik han den gode nyhed, at den succesfulde ponyavler Marie-Louise Ebdrup fra Følle Strangaard har købt det meget velgående hingteføl Dia Dino G.M. e. Dinarion/ Marchi.  Det glæder Kim meget, og det betyder også, at føllet ikke skal flytte særlig lang.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner