- Det bedste sted at sælge heste

29-11-2013 10:48

Der er ingen tvivl om, at Ridehesten.com er et populært sted at sælge sin hest, både for private og professionelle

Copyright Ridehesten.com

Anna Carina Pedersen startede som selvstændig i 2011. Helt fra starten har hun benyttet Ridehesten.com’s hestesalgsdatabase til at markedsføre sine salgsheste, og det med stor succes.

- Jeg synes det er det bedste sted at sælge heste, fortæller en glad og tilfreds Anna Carina Pedersen fra Stald AC. Hun fortæller samtidigt, at hun via Ridehesten.com har solgt flere heste i løbet af ingen tid, så hun har bestemt tænkt sig at fortsætte med at markedsføre hestene overfor køberskaren på Ridehesten.com.

Det er primært dressurheste, som Anna Carina Pedersen sælger, i flere prisklasser, og også pt. har hun salgsheste på Ridehesten.com, som får masser af positiv interesse fra køberne. Se her.

- jeg mener det vigtigste, når man sætter hest til salg på nettet, er for det første at få taget nogle ordentlige billeder (her tænker jeg på at fange hesten i de rigtige momenter og kvaliteten af billederne) og en god video der viser, de vigtigste ting for netop den hest - det kan være gangarter hvis den er ung og forskellige øvelser hvis det er en ældre. Vigtigt er dog, at hesten kun viser de øvelser den er sikker i og at videoen ikke er for lang. Det gælder i øvrigt også teksten i annoncen - ikke for lang og bare med de vigtigste ting. For det andet skal hesten være 100 % klar til at blive sat til salg. Grundarbejdet skal være i  orden og den skal være redet igennem så den giver et godt førstehåndsindtryk. Den skal være nem at sætte sig på og ride for køber, så de får en fornemmelse af hvad det er for en hest. Det er helt klart købers marked i øjeblikket og er hesten ikke ordentligt redet finder de bare en anden - der er nok at vælge imellem, råder Anna Carina Pedersen.

Se mere her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen