Det ser rigtig godt ud for en OL-billet til Emil

09-10-2019 16:52

Selvom Danmark ikke har kvalificeret sig OL 2020 med et springhold, er drømmen om Tokyo ikke slukket, for der tildeles en enkelt individuel OL-billet til en verdensrangliste-rytter fra et nordeuropæisk land, og pt. ligger Emil Hallundbæk i top

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden vandt det irske springlandshold den spændende Nations Cup-finale i Barcelona og sikrede sig samtidig den sidste holdbillet til OL i Tokyo 2020, som de kæmpede med Colombia og Italien om. Og selvom Danmark ikke har kvalificeret sig med et springhold, er OL-håbet endnu ikke helt ude.

Der tildeles nemlig en enkelt individuel OL-billet til en verdensrangliste-rytter fra et nordeuropæisk land, og pt. fører den danske springrytter Emil Hallundbæk løbet. Men vi må vente i spænding lidt endnu, da skæringsdatoen for tildelingen af den individuelle billet er 15. marts 2020.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Landstræner Bo K. Møller er dog meget optimistisk omkring Danmarks chancer: – Det ser rigtig godt ud for Emil pt., så nu krydser vi fingre for, at placeringen holder.

Det er Danmark som nation, der får en eventuel plads ved OL, så den endelige rytter vil først blive udtaget af landstræneren, når vi kommer tættere på OL. 

Se den individuelle OL-rangliste her.

/DRF.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner