Det sker i Rotterdam fredag

23-08-2019 08:57

Nu nærmer vi os finalerne. I dag afgøres holdmedaljerne i springning, med dansk deltagelse, dressurrytterne holder en velfortjent hviledag, mens holdkonkurrencen åbner på parastadion

Copyright Ridehesten.com

Efter konkurrencerne, medaljeceremonien (hurra for bronze til Cathrine Dufour) og pressemødet først var færdige efter kl. 23 i aftes, starter dagen lidt roligt op ved EM i Rotterdam. Dressurrytterne holder en velfortjent hviledag, og så er Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen med garanti klar til at vise deres spektakulære kür-programmer lørdag eftermiddag. 

Kl. 15 i eftermiddag er den spændende afgørelse i holdkonkurrencen i springning. Danmark er med og starter først af de 10 hold i finalen, men da der er flere ryttere kvalificerede til at ride individuelt, så har Søren Møller Rohde først start nr. 12. Der går 25 ryttere videre til den individuelle finale, Søren Møller Rohde er lige nu nr. 22, mens Kim Kristensen er nr. 27. Det er Belgien som fører holdkonkurrencen, og da de mangler at få OL-kvalifikationen i hus, har de behov for at opnå en topplacering. De belgiske ryttere er godt springende, så mon ikke det "holder hjem" for de belgiske ryttere. 

I para-dressur afvikles første del af holdkonkurrencen, som strækker sig over to dage. I dag skal  Caroline Cecilie Nielsen ride kl. 13.16, mens guldvinder Tobias Thorning Jørgensen skal på banen kl. 14.26.

Se startlister mv. HER

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen