Det Store Hesteshow (video)

03-06-2023 13:33

Trine Askjær-Jørgensen

Gå ikke glip af den fantastiske oplevelse på Roskilde Dyrskue: Det Store Hesteshow. Showet er for hele familien og alle hesteelskere. Det afvikles fire gange i løbet af weekenden, så du kan nå det endnu. Få her en smagsprøve på indholdet og se, hvornår det finder sted

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvert år ved Roskilde Dyrskue er Det Store Hesteshow en del af programmet. Her kan man se et stort antal forskellige hesteracer, som er udstillet på dyrskuet og i showet viser, hvad de hver især kan bruges til.

Showet fandt sted første gang i går aftes og foregår i dag, lørdag, to gange: kl. 12-13 og igen i aften kl. 19.30-21.00.

I morgen finder showet sted kl. 15.45-17.15, så du har stadig to chancer for at nå at se det.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På billederne her og videoen nederst kan du få en smagsprøve på, hvad showet indeholder.

Der var både dansk sportsponyer, new forest, trakehnere, welshponyer, dansk varmblodsheste, palominoer, pintoer, islændere, kæmpestore shireheste, fjordheste osv., som lavede indslag inspireret af bl.a. AQUA, Skønheden og Udyret, krig, fodbold og meget mere.

På Roskilde Dyrskues hjemmeside finder du information om priser og åbningstider, og så kan du se det fulde program, som blandt andet omfatter Det Store Hesteshow og mange flere fantastiske oplevelser for hele familien.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen