Det tog 20 minutter at finde en køber

03-12-2020 15:43

Annika Knudsen Lorentsen

Pernille Sigsgaard satte den 4-årige hoppe Møgelvangs Iris til salg på Ridehesten og 20 minutter efter ringede Asta, som endte med at købe den talentfulde hoppe

Copyright Ridehesten.com
Møgelvangs Iris og hendes nye ejer Asta. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det må siges at være en succeshistorie for Pernille Sigsgaard fra PS Dressage, da hun for nogle dage siden satte den 4-årige hoppe Møgelvangs Iris e. Don Deluxe/Kaiserkilt (opdr. Jan Jensen) til salg på Ridehesten. 

Blot 20 minutter efter, at annoncen var gjort aktiv modtog hun et opkald fra 15-årige Asta Nyman, som gerne ville komme og prøve Iris. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Dagen efter kl. 4.30 satte Asta og hendes far kursen mod Nordjylland for at prøve Iris og i starten af denne uge kunne Asta så hente hendes nye stjerne hjem, fortæller Pernille. 

Iris kom i ridning med henblik på salg, og Pernille fortæller, at den er det 3. afkom efter samme hoppe (Kirtana) som hun har i stalden. 

– Alle tre har vist stor ridelighed og er super velgående. Iris er utrolig nem og sød, og det er meningen, at hun skal være Astas konkurrencehest. I de få dage jeg havde Iris til salg på Ridehesten, inden den endelige aftale faldt på plads fik jeg op imod 15 henvendelser på hende. 

Copyright Ridehesten.com
Møgelvangs Iris. Foto: Privat
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen