Det var ikke danskernes dag ved VM i distance

17-09-2016 21:54

Danskerne var på pletten tidligt i morges da startskuddet gik til VM i distance i Slovakiet. De danske ryttere havde desværre langt fra held med ruten

Copyright Ridehesten.com
Det danske team ved åbningsceremonien

Tre danske ekvipager stod til start tidligt i morges da startskuddet gik til den i alt 160 km lange distancerute. Her skulle findes en vinder VM i distance, og turen blev noget af en udfordring for danskerne.

Det endte desværre med at alle tre danskerne måtte udgå af løbet, og dermed ikke formåede at gennemføre. Guldet og VM-titlen gik derfor til en rytter fra Spanien, Punti Dachs Jaume , der formåede at gennemføre de 160 km i tiden 6 timer, 46 min, 42 sek.

De tre danskere: Inge-Merete Larsen på Serij OX, Dorthe Christensen på Carpe Diem OX og Hanne Haagen Hansen på Shando, havde som sagt ikke meget held med sig på VM-ruten. Dorthe styrtede med Carpe Diem OX, hvilket betød at hun brækkede hoften – Dansk Ride Forbund kan meddele, at hun har det godt efter omstændighederne.

Hanne og Shando måtte udgå af løbet allerede efter første gait – da Shando ikke var rengående. Sidst måtte Inge-Merete og Serij OX udgå efter fjerde gait.

Se alle resultaterne HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen