Diana Porsche med endnu en dansk GP-hest

13-04-2022 15:52

Den østrigske rytter Diana Porsche, der ejer flere danskavlede dressurheste, har haft Grand Prix-debut med endnu en af de heste, hun har købt i Danmark

Copyright Ridehesten.com
Kolds Fairtrade Nexen er en af flere succesfulde, danskavlede heste, Diana Porsche har i sin eksklusive stald. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I forrige weekend debuterede østrigske Diana Porsche sin 11-årige danskavlede vallak, Kolds Fairtrade Nexen e. Fairbanks/ Akinos (opdr. Sanne Kold), i Grand Prix.

Den ædle skimmel er ud af Pari-hoppestammen og efter elitehoppen Pari-Ann, som også er mor til den tidligere hingst, Freezbe-Pari. Mormoren Ann-Pari er mor til Grand Prix-hesten Akibono Nexen og guldmedaljehoppen Pari-Luna, lige som hun er mormor til flere Grand Prix-heste i dressur, heriblandt den amerikanskfødte DV-hest Paragon.

Copyright Ridehesten.com
Snowball alias Kolds Fairtrade Nexen i sin glansøvelse. Foto: István Lehocsky
Nyheden fortsætter efter annoncen

Diana Porsche har købt Kolds Fairtrade Nexen hos CVL Horses i Danmark (se profilartikel i magasinet Ridehesten 08/21), hvor hun også har købt Chrevi's Ravello, som hun også starter Grand Prix på.

Diana Porsche , der i en årrække har trænet med hollandske Leida Collins-Strijk, kalder Kolds Fairtrade Nexen for Snowball, og skæbnen ville, at snefnuggede dalede ned over ekvipagen, da de havde deres Grand Prix-debut, der resulterede i en trejdeplads.

Copyright Ridehesten.com
Diana og "Snowball" med debut i snevejr. Foto: @leis0106
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen