Digby gjorde jobbet, igen!

26-08-2014 12:35

Britt Carlsen

WEG - Hurra for 17-årige Digby, der med prinsesse Nathalie i sadlen igen gjorde jobbet på banen, men nogle små skønhedsfejl kostede en absolut topscore - Isabell Werth og Bella Rose betog alle i morges

Dagen startede fantastisk på dressurstadion her til morgen, for Isabell Werth og Bella Rose for Tyskland, viste alle, hvor enkelt og let dressur kan se ud. Bella Rose dansede gennem Grand Prix-programmet med lethed og uden at blive sat under pres af Werth, som topprofessionelt lod den elegante hoppe vise sit potentiale i besnærende traverser, flotte, rytmiske piaffer og et sikkert galopprogram. De ligger i spidsen for konkurrencen ved middagspausen med 81,529% men vi mangler ryttere som Helen Langehanenberg og Charlotte Dujardin, som har starttid i eftermiddag. 

Prinsesse Nathalie og Digby leverede igen varen på det danske landshold, selvom Digby nu er 17 år, så ser han særdeles fit og tilpas ud på banen. Nathalie red et flot program, hvor hun konstant satte points på kontoen i parader, tilbagetræning og i piaffe og passage. En par gange i passage tabte han lige takten, og i 2'erne indsneg sig en lille fejl, og det gav dem en score på 72,771% og en stor dommeruenighed fra plads 7 til 15. Hun ligger lige nu på 10. pladsen.

Tyskerne har lagt sig komfrtabelt i spidsen for holdkonkurrencen, og nu afventer vi de førende landes bedste ryttere, heriblandt Danmarks Anna Kasprzak og Donnperignon der har starttid kl. 16,42. Og bortset fra tyskerne, så er kampen om medaljer vidt åben mellem Holland, Spanien og England.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen