Disse hingste flytter med til Ask

29-01-2024 12:03
Avl

Som bekendt bliver det i år til et farvel til Blue Hors i Randbøl og goddag til et nyt kapitel på Fyn. I den forbindelse har Blue Hors nu meldt ud, hvilke af deres avlshingste, som vil være tilgængelige i det nye setup

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors St. Schufro og Nanna Skodborg Merrald. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I slutningen af september måned sidste år gik der et chok gennem hesteverdenen, da det blev offentliggjort at Blue Hors lukker i Randbøl. Med et mere enkelt setup flytter et mindre antal heste og ansatte til Stutteri Ask på Fyn i løbet af i år, og nu har Blue Hors sat navne på hvilke hingste der vil være tilgængelige på kølesæd på deres nye EU-station på Fyn.

De fem hingste tilgængelige på kølesæd er:

  • Blue Hors St. Schufro
  • Blue Hors Farrell
  • Blue Hors Santiano
  • Blue Hors Monte Carlo
  • Blue Hors Baron

Blue Hors Zack også vil være tilgængelig, men udelukkende via ICSI hos VetEmbryo, da han fremover nyder sin pension på en stor fold med havudsigt. Derudover vil Blue Hors Don Olymbrio blive en del af Nannas kollektion af Grand Prix-heste og vil være tilgængelig på frostsæd.

Allerede fra start af blev udmeldt at Nanna Skodborg Merrald fortsætter som chefrytter for Blue Hors og det står nu klart at Martin Klavsen, Lene Hansen, Kaj Rosenlund og Lasse Bendixen udgør det erfarne team, der vil drive hingstestationen på Fyn.

Blue Hors opfordrer samtidig avlerne til at holde sig opdateret på deres hjemmeside for information om sædtransportruten, der fortsætter som sædvanligt i samarbejde med Katrinelund. Der ud over understreger de, at avlere i avlssæsonen 2024 alene vil have adgang til sæd hingste via transportsæd, der er således ikke mulighed for inseminering på hingstestationen.

Copyright Ridehesten.com
Martin Klavsen er blandt detpersonale som skal med til Ask og her vil han være en del det erfarne team, der vil drive hingstestationen på Fyn. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen