Hingstefremvisning på Stutteri Ask

29-03-2024 15:36

I morgen byder Blue Hors og Stutteri Ask indenfor til deres fælles hingstefremvisning, hvor der er mulighed for at se alle avlshingstene og efterfølgende vil staldene på Stutteri Ask være åben for besøgende

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den kommende hingstefremvisning på Stutteri Ask, i morgen lørdag den 30. marts, repræsenterer en milepæl for Blue Hors. Dette bliver den første hingstefremvisning i de nye rammer, hvor Blue Hors fremover vil være samlet under ét tag. I den imponerende Casir hal på Stutteri Ask vil der blive præsenteret en kollektion af både dressur- og springhingste klokken 14.00 på Stutteri Ask, Bogensøvej 254, 5390 Martofte.

Arrangement er åbent for alle. Der vil være mulighed for at se alle avlshingstene og efter hingstefremvisning vil staldene på Stutteri Ask være åbene for besøgende.

Showet forventes at vare ca. 1½ time og efter hingstefremvisningen er stutteriet vært med kaffe og kage og der vil være rig mulighed for at få en snak omkring hestene samt besøge staldende på Kristiansminde.

Avlsgården Schelenborg Gods og Elmelund er desværre ikke åbent for publikum i år, grundet ombygninger til klargørelsen af indflytningen af Blue Hors hestene senere på året. 

Programmet er følgende:

  • Klokken 13.00 - Casir hallen åbnes 
  • Klokken 14.00 - 15.30 - Hingstefremvisnning i Casir hallen.
  • Klokken 15.30 - 17.00 - Avler hygge med kaffe og kage og staldende på Kristiansminde er åbne for besøgende.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner