Stutteri Ask sælger her!

16-10-2013 17:21

Signe Wiese

På Ridehesten.com er der lige nu mere end 1500 heste til salg. Flere af dem kommer fra topprofessionelle stalde som fx Stutteri Ask, der i øjeblikket fem heste til salg på Ridehesten.com 

Copyright Ridehesten.com

Netop nu har Stutteri Ask fem springheste til salg på Ridehesten.com, heriblandt den 7-årige Laramy Ask e. Lambrusco Ask, som bl.a. har været placeret som nr. 5 i Unghestechampionatet i Herning, og har deltaget ved UVM på Zangersheide i 2011, 2012 og 2013.

- Vi bruger Ridehesten.com fordi vi skal ud til så mange mennesker som muligt med vores salgsheste, forklarer Søren Møller Nielsen fra springstalden og hingstestationen Stutteri Ask. 

Ridehesten.com er det helt rette sted at sætte din hest til salg, hvis du ønsker at henvende dig til en bred og seriøs køberskare. Med en annonce på Ridehesten.com’s salgsdatabase kan du få vist billeder, video, stamtavle, resultater, indekstal og meget mere, samt sætte et ubegrænset antal billeder på din annonce. Du kan bruge dine egne billeder, men du kan også GRATIS bruge billeder fra Ridehesten.com’s fotodatabase – og du kan også vise video af hesten, både egen video eller via Youtube.

Sælger du flere heste er det en god idé at benytte dig af Stutteripakken og opnå flere fordele og stor rabat. Her kommer dit stutteri/din stald med på vores "Salgsstald og Stutterioversigt", så eventuelle købere kan søge direkte på salgsheste fra dig. Du kan gratis genindrykke alle annoncer alle de gange du ønsker, og der vil være logo samt link til din hjemmeside fra stutteriguiden og alle dine annoncer. Ved brug af klippekortet koster annoncer fra bare 50 kr. pr. stk (en oprettelse af salgshest koster 1 klip (med alt) og en superannonce (fremhævning på forsiden osv.) koster 4 klip - resterende klip udløber aldrig).

Se meget mere her: Salgsdatabasen, Stutteripakken

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen