Scandinavia Jumping Tour: Ses vi?

14-02-2023 20:41

Annika Knudsen Lorentsen

Scandinavia Jumping Tour 2023 er i gang, og de første mange ryttere har været i aktion. Resten af ugen byder på mange springklasser for både pony- og hest, og Ridehestens fotografer er til stede flere af dagene for at tage billeder

Copyright Ridehesten.com
Frida Dinesen på Birger. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I denne uge bruges vinterferien af mange springryttere ved Scandinavia Jumping Tour i Odense Congres Center. Her afholdes springstævne for både pony- og hesteryttere, og arrangørerne har modtaget stor opbakning omkring stævnet. 

Mere end 600 ekvipager er tilmeldt stævnet, og de første mange har allerede været i aktion på den fine bane i Odense Congres Center. 

Copyright Ridehesten.com
Amy Juulsgaard på Fly Shadow OX. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I løbet af stævnet vil Ridehestens fotografer være til stede for at tage billeder, som efterfølgende kan bestilles på ridehesten.com. Allerede i dag har Ridehesten taget mange billeder, og der vil ligeledes være en fotograf til stede torsdag, fredag og søndag, så chancerne for, at en af fotograferne fanger et billede af dig og din hest, af din veninde eller en anden du kender, er stor. 

Stævnet byder på klasser fra LC til MA for både pony og hest, og der er blandt andet Stutteri Ask Trophy på programmet. Arrangørerne bag stævnet har skaffet mange flotte ærespræmier, og der er derfor masser at ride om for de deltagende ryttere. 

Følg stævnets start- og resultatlister her. 

Copyright Ridehesten.com
Fiona Schou-Sørensen på Skovslands Elliot. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen