DM for klubhold i dressur er godt i gang

22-08-2020 19:11

Marie Helene Rigård Rohleder

I weekenden afholdes Agria DRF-mesterskab for klubhold i dressur ved Hovgaard Rideklub på Fyn. Første afdeling er afviklet med flere flotte ridt 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Slot og Favour Gersdorff til B-stævne i 2018. Foto: Ridehesten.com/ Stine Gertsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hovgaard Rideklub lægger endnu engang baner til et danmarksmesterskab. I denne weekend står der Agria DRF-mesterskab i dressur for klubhold på programmet. 

Mesterskabet afvikles på fire forskellige niveauer fra LA5 til Prix St. George. I dag blev første afdeling afviklet, og i morgen skal anden afdeling kører, hvorefter vi kan kårer de nye danmarksmestrer. 

Ved DRF-mesterskab for klubhold som afvikles i en LA5 er det i øjeblikket Rie Elisabeth Obling på Kirsebærgaardens Fabienne e. Fürstenball/ Weltmeyer (opdr. Tine Lautrup Petersen). De repræsenterer Frederiksværk Rideklub, og de red i dag til 73.722 procent. 

Holdet fra Frederiksværk Rideklub ligger på en foreløbig tredjeplads i konkurrencen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved DRF-mesterskab for klubhold som afvikles i en MB1 er det Susanne Barnow med Møgelvangs Dragon e. Sieger Hit/ Comeback (opdr. Jan Jensen) med 70.946 procent, som ligger i spidsen. Hun rider for Ertebjergaard Sports Rideklub, som i år stiller op med ikke mindre end tre hold. Det hold som Susanne Barnow rider på ligger på en foreløbig 4. plads. 

I klassen der afvikles som en MB2 er det Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack/ De Niro (opdr. Hans Rode), som har en sikker føring med 72.544 procent. Hun stiller op for Billund Sportsrideklub, som ligger på en foreløbig førsteplads i den samlede stilling. Nanna er blandt andet på hold med Anders Uwe Sjøbeck Hoeck, som netop har vundet DM i dressur for juniorer. 
Han har netop redet i Prix St. Georg klassen på sin makker Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov, hvor de blev placeret som nummer to med 70.833 procent. 

Vinderes af PSG-klassen i den første afdeling blev Nadja Aaboe Sloth med Favour Gersdorf e. Foundation/Leandro (opdr. Inger Marie Andreasen). De blev belønnet med 71.053 procent, og de stiller op for Ertebjergaard Sports Rideklub. Det hold som Nadja er med på, ligger på en foreløbig andenplads i den samlede stilling. 

Finalerne rides søndag. 

Se resultatet her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen