DM i ponyspringning for hold på trapperne

15-08-2017 07:03

Camilla Tiefensee Schrøder

På søndag rides finalen i Agria DRF-mesterskabet i ponyspringning for hold i Bernstorffsparken. Stævnet, som både har B- og C-klasser, afvikles fra torsdag til søndag

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra på torsdag slår Bernstorffsparken dørene op for et stort springstævne med bl.a. Agria DRF-mesterskabet i ponyspringning for hold.

Fredag rider alle 14 tilmeldte hold kvalifikationen, hvorfra de otte bedste går videre til finalen om søndagen. De øvrige rider en holdklasse om lørdagen.

Stævnet fordeler sig over fire dage, hvor der ud over Agria DRF-mesterskabet også afvikles en lang række andre B- og C-klasser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Populær pyntekonkurrence
I forbindelse med holdmesterskabet, vil der også være en ekstra-konkurrence.
– Vi gentager succesen fra sidste år, hvor hvert hold får et bord i VIP-området på tribunen, og så gælder det om at pynte det bedst. Det havde vi meget sjov med sidste år, fortæller Sportsrideklubbens formand, Jakob Leth, som håber på at se en masse mennesker ved stævnet.

Fokus på god ridestil
Igen i år vil Ericsson Rideudstyr ved stævnet sponsorere en Stil Cup, som er en distriktsklasse, hvor Christer Ericsson vil være stildommer både fredag, lørdag og søndag. Her er der fokus på den gode ridestil, hvor der vil være specielle sløjfer og æresbånd og -dækken til ryttere med gode stilkarakterer, fortæller Jakob Leth:

– Ericsson Stil Cup sætter fokus på, at børnene tænker mere over, hvordan de rider, end at de bare rider stærkt og skal vinde, siger han.

Se startlister og resultater for stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen