DM i ridebanespringning 2020 afholdes i uge 34

10-06-2020 11:35

Annika Knudsen Lorentsen

Der har været arbejdet på at finde en ny dato for afviklingen af DM 2020 i springning, og nu er det lykkes, og det er fastlagt at arrangementet nu finder sted i uge 34

Copyright Ridehesten.com
Fra sidste års DM. De tre medaljetagere hos seniorrytterne. I Fra venstre Søren Pedersen, Søren Møller Rohde og Lars Bak Andersen. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er nu fastlagt hvornår DM i springning afholdes, og det er fastlagt til at finde sted i uge 34 hos Absolute Horses i Sommersted.

– Vi har arbejdet på at finde en ny termin for afviklingen af Danmarksmesterskaberne 2020, og det er nu lykkes. Uge 34 vil danne rammen for dette års mesterskaber ved Absolute Horses i Sommersted. På grund af covid-19 blev mesterskaberne i første omgang udsat. Det er vores vigtigste opgave at sikre deltagernes sikkerhed og sundhed. I samarbejde med Dansk Rideforbund har vi fastsat en ny dato efter sommeren, skriver Absolute Horses i en pressemeddelelse og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi ser nu frem til igen at være værter for DM og til at samle toppen af ridesporten. Fra d. 19.-23. august vil vi finde dette års junior-, rung- og seniormester. Det internationale stævne aflyses. Vi vil naturligvis tage alle de nødvendige forholdsregler og imødese de forsamlingsrestriktioner der gør sig gældende på tidspunktet.

Find mere information her:
absoluteevents.dk

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen