Dobbelt sejr til Karen Møller Rohde

26-01-2024 20:57

Karen Møller Rohde har redet to sejre hjem på den 6-årige Fiorina Ask til det internationale springstævne i Kronenberg i Holland

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Fiorina Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er en stor flok danske ryttere til start ved det internationale springstævne i Kronenberg i Holland. Her er det lykkedes Karen Møller Rohde at ride sig hele to sejre hjem på den 6-årige Fiorina Ask e. Dominator 2000 Z/ Carthago (opdr. Stutteri Ask). 

Hoppen, som Karen Møller Rohde sejrede med, er avlet af Stutteri Ask og har den imponerende springhoppe Feline Ask e. Carthago/ Voltaire (opdr. Stutteri Ask) som mor. Feline Ask har både placeringer ved DRF's championatsfinaler, deltagelse ved UVM som 7-års og starter op til 160 cm-klasser på CV'et sammen med Søren Møller Rohde. Hoppen blev dog pensioneret fra sporten i 2016, men har en imponerende avlskarriere bag sig med en række topkvalitets springheste, herunder Fiorina Ask. 

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Feline Ask. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht

Karen Møller Rohde og Fiorina Ask red både en sejr hjem i torsdagens unghesteklasse for 5- og 6-års heste med en forhindringshøjde på 105/115 cm og i den tilsvarende klasse i dag. Med fejlfrie ridt begge dage blev en hurtig tid afgørende for parret. Torsdag præsterede parret en omspringningstid på 28,18 sekunder, hvilket sikrede dem sejren. I dag blev det til en tid på 54,74 sekunder og endnu en sejr. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Karen Møller Rohde er desuden at finde på startlisterne i CSI2* med Cassado Ask of Evolution Ask Dwb e. Casall/ Corrado I (opdr. Jens Peter Mailund Schmidt). 

Stævnets start- og resultatlister. 

Se video af Karen og Fiorinas ridt her: 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen