Don O over 80% til sejr

10-11-2018 18:16

Britt Carlsen

Det er så fedt at have endnu en hest, der kan gå over 80% i kür internationalt, sagde Daniel Bachmann Andersen begejstret efter han og Blue Hors Don Olymbrio sejrede ved Blue Hors Dressurfestival

Publikum var begejstrede, og de ville så gerne klappe Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio op ad den sidste midterlinje i passage, men avlshingsten har altid haft det lidt svært med publikums begejstring. Han blev lidt urolig under Daniel i passagen, og så standsede publikum omgående med at klappe, men da Daniel hilste af og løftede armen i vejret efter et stort set fejlfrit program skyllede jublen ned over parret. 

Otte ryttere mødtes i den 3-stjernede Grand Prix kür sponsoreret af Mustang, og det var da også en flunkende ny Mustang Elite trailer, som Daniel kunne kører æresrunde med. 

- Jeg er super glad for debuten med vores nye kür, der er lavet specielt til Don O. Det er en smule anderledes musik, og jeg tog en chance med sang til den sidste midterlinje, men det lykkedes, smiler Daniel efter det stod klart, at sejren var hans med 80,075% Han var specielt glad for sin piaffe og passage tur i programmet og for at have en rigtig god kontakt fortil med hingsten i dag. Daniel var glad for, at publikum klappede med ham op ad midterlinjen i passage, og som han sagde: Don O har altid haft det svært, når publikum klapper, men det må han lære. 

Copyright Ridehesten.com
Den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider og Faustus kom ind på andenpladsen.


Daniel var klar over, at den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider var hans største konkurrent i dag. Begge sidder de på 10-årige heste, som er på vej ind på de store baner. Schneider red Faustus e. Falsterbo/Forrest xx til 77,725%,

Carina Cassøe Krüth red i går Grand Prix til over 70% og i dag var May-Day Graftebjerg e. Dream Of Heidelberg (opdr. Arne Bjerg-Nielsen) igen klar på opgaven. - Jeg følte hun var meget levende med mig, og rigtig frisk på opgaven, både på opvarmningen og inde i hallen, fortæller Carina, som er glad for den positive opadgående kurve, som hoppen har vist.

Se resultatet af klasser HER

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg kom ind på tredjepladsen.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen