Dresler-piger i topform på Vilhelmsborg

07-05-2022 19:18

Annika Knudsen Lorentsen

Begge S-klasser ved landsstævnet på Vilhelmsborg blev vundet af samme familie, for hos kategori-2 ponyerne var det Selma Hundborg Dresler der tog sejren, mens Olivia Hundborg Dresler tog sejren for kategori 1-ponyer. Begge S-klasser er ligeledes kvalifikationsklasser til Nordisk Mesterskab

Copyright Ridehesten.com
Selma Hundborg Dresler med Burnbrae Jack. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen i dag ved landsstævnet på Vilhelmsborg bød på klasser fra LA til S for pony og LA for children. Ligesom i går, var der i dag NM-kvalifikationsklasser for både pony og children, og ponyrytterne skulle ride S1* efter metode B1, og klasserne skulle altså afgøres i omspringninger. 

Hos kategori 2-ponyer var der 10 ekvipager til start og tre af dem red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, og det blev derfor tiden der var afgørende for hvem der skulle vinde dagens klasse. Her var Selma Hundborg Dresler den hurtigste i sadlen på Burnbrae Jack. Næsten to sekunder hurtigere end nr. 2. 

Andenpladsen blev Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Sligo Lux to Queeney e. Lux Z, mens tredjepladsen blev Emilie Øvlesen med Carnhill Bertas Lad e. Moores Clover. 

Endnu en Dresler i top
Hos kategori 1-ponyerne blev det Olivia Hundborg Dreslers tur til at vinde. Det gjorde hun i sadlen på Jasmines Holly e. Weststar Sunny/ Moores Clover. Hun sluttede med fire fejl i omspringning, hvor kun to ud af de i alt 19 ekvipager kom til start. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sofie Pørksen Conradsen med Bebo Com e. Monaghanstown Fred/ Canal Misty Fionn havde ligeledes fire fejl i omspringningen og sluttede som nr. 2. På tredjepladsen blev det Maya Ceder med Carnhill Clover Lass e. Woodfield Sammy/ Moores Clover, som ligeledes var fejlfri i hovedrunden, men ikke kom til start i omspringningen. 

Chanel i top hos children
Childrenrytterne skulle ride deres NM-kvalifikationsklasse i LA2*, og der var 15 ekvipager til start i dag. Sejren gik til Chanel Blixenkrone Møller Hansen med Kentucky e. Triomphe de Muze/ Fabio. Hun var i dag eneste fejlfrie rytter. 

Andenpladsen blev Noah Just Broch med Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær), mens Freya Velstrup med Texas Des Forets blev nr. 3. 

Start- og resultatlister. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen