Dressur mod vest

30-01-2016 19:11

Denne weekend byder blandt andet på landsstævne i dressur i Esbjerg, og stævnets andendag bød igen på masser af god ridning     

 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Bentley

Lørdagen i Esbjerg startede med en Prix Sct George med en noget opsigtvækkende resultatliste: Daniel Bachmann Andersen indtog første- såvel som andenpladsen i klassen. Tredje- og fjerdepladsen tilfaldt Allan Grøn, mens femte- og sjettepladsen gik til Susanne Barnow. Daniels vinderhest hed Blue Hors Bentley og ekvipagen opnåede 73,07%, mens han med Floyd red til 72,368%.  

Se klassens resultat her
 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack

I Svær Intermediare var det samme Daniel, der indtog førstepladsen – denne gang med avlshingsten Blue Hors Zack, der opnåede 72,738%. Andenpladsen i klassen tilfaldt Per Sandgaard og Charmeur, der havde taget den lange vej fra Sverige til Esbjerg med to heste. Per og Charmeur indkasserede 67,500%

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado López på Lorenzo 322

Esbjerg havde også en Grand Prix-dressur på programmet lørdag, og her var det, fra Spanien, Severo Jurado Lopez, der med sit nyindkøbte OL-håb, Lorenzo 322, indtog førstepladsen med 71,00%. På andenpladsen med 67,933% fulgte Charlotte Heering med Bufranco mens tredjepladsen tilfaldt Carina Nevermann Thorup ridende på Sirikit, som opnåede 66,60%.    

Dagens sidste klasse blev vundet af Sidsel M. Johansen, der med Dunhil indtog førstepladsen i MB1 med 74,797%. Andenpladsen gik til Karoline Rohmann ridende på Noosa Melody – ekvipagen opnåede 74,054%. Victoria Pedersen og Lankjærgaards Donna Fetti tog sig af tredjepladsen med 71,014%.


Dagens resultater

Copyright Ridehesten.com
Copyright Ridehesten.com
Allan Grøn og Blue Hors Don Olymbrio
Copyright Ridehesten.com
Per Sandgaard og Charmeur
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing