Dufour og Cassidy rykker op i top 10

03-09-2019 15:17

Annika Knudsen Lorentsen

Efter et fantastisk EM er Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy tilbage i top 10 på FEI's verdensrangliste i dressur, også Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack er fortsat i top 10 og endda en plads bedre end sidste måned

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ved EM i Rotterdam.

Cathrine Dufour har siden december måned sidste år været ude af verdensranglisten top 10, men efter et fantastisk EM i Rotterdam, hvor ekvipagen vandt bronze i Grand Prix Special, er ekvipagen nu tilbage i toppen, på en fornem 8. plads.

Det er noget af et spring, da ekvipagen for blot en måned siden lå placeret som nr. 71. Som I kan se i Facebook-opslaget fra Dufour Dressage nederst i nyheden, er Cathrine godt tilfreds med den flotte oprykning. 

Daniel og Zack fortsat bedste danske ekvipage

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack er fortsat bedst placerede dansker, og parret er netop rykket fra en 8. plads til en 7. plads. Daniel er rykket lidt ned af listen på Blue Hors Don Olymbrio, som i sidste måned lå i top 10. Nu er parret på en flot 14. plads.

Cathrine Dufour er placeret som nr. 24 med Bohemien, mens de to øvrige danske EM-deltagere tager et stort spring op af listen.

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ rykker fra en 195. plads til en 56. plads, mens Anders Dahl rykker sig fra nr. 300 til nr. 134. 

DV-hesten Gørklintgaards Dublet holder sig lige indenfor top 10 med sin amerikanske rytter Kasey Perry-Glass, parret rykker fra en 7. plads til en 10. plads. 

Se hele listen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen