Dufour og Merrald har meldt fra stævnet i Hagen

19-04-2022 13:31

Annika Knudsen Lorentsen

Flere danske dressurryttere skal i denne uge ride ved det prestigefyldte Horses & Dreams i tyske Hagen, men både Nanna Skodborg Merrald og Cathrine Dufour som skulle have redet har meldt fra

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour med Bohemian ved EM i Hagen 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bliver spændende at følge de danske dressurryttere, når de senere på ugen skal i aktion ved det internationale stævne i Hagen, Tyskland. 

I de 4-stjernede klasser vil Daniel Bachmann Andersen og Charlotte Heering repræsentere Danmark, mens Carina Cassøe Krüth, Lone Bang Larsen og Anne Troensegaard kommer til start i de 3-stjernede klasser. 

Både Nanna Skodborg Merrald og Cathrine Dufour skulle ligeledes have været til start i de 4-stjernede klasser med to heste hver, men de har begge meldt fra stævnet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine fortæller til Ridehesten.com, at hun har været nødt til at framelde Bohemian på grund af, at han har haft en hovbyld, mens frameldingen af Vamos Amigos sker på baggrund af, at han for få uger siden red sig til en andenplads i World Cup-finalen, og derfor har Cathrine valgt at skåne ham fra dette stævne. Nanna skulle have været til start med Blue Hors Don Olymbrio og Blue Hors Zatchmo, men har frameldt begge heste.

Det er muligt at se live fra stævnet på ClipMyHorse.

Følg stævnets start- og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen