Dufour og Vividus vandt 2. Inter II

27-05-2023 16:32

Trine Askjær-Jørgensen

Sejren i dagens højeste klasse ved landstævnet på Vallensbæk Rideklub gik til en meget erfaren kvinde med hendes næste stjernehåb, der var ude at gå sin anden Intermediaire II

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vallensbæk Rideklub er der i denne weekend et stort landsstævne i dressur, hvor også Agria DRF-mesterskaberne for juniorer, ungryttere og U25-paradressurryttere afvikles.

En af dem, der i dag tog turen til Vallensbæk for at starte B-stævne var Cathrine Laudrup-Dufour. Med sig havde hun den 8-årige svensk varmblodsvallak Vividus QRE e. Zaladin MI/ Don Charly, der er hendes næste stjernehåb.

De, der følger med på Laudrup-Dufours Instagram-profil, har garanteret set den gode udvikling, vallakken er i, og det kan ikke vare længe, inden han er klar til sin første Grand Prix. Der bliver i hvert fald trænet masser af piaffe-passage med god hjælp fra Cathrines træner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein.

I dag stod den på vallakkens anden start i Intermediaire II, der som bekendt er trinnet før Grand Prix.
Med erfarne Cathrine i sadlen tog Vividus med 73,289% en sikker sejr i klassen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Laudrup-Dufour debuterede vallakken internationalt i forbindelse med World Cup-kvalifikationen på Vilhelmsborg i efteråret. Her red de sig til en tredje- og fjerdeplads i henholdsvis Prix St. Georges og Intermediaire I. Vividus gik endnu en Intermediaire I i efteråret, hvor det blev til sejr, og siden da er der vist blevet arbejdet på næste niveau, idet den mørkerøde vallak først gik stævne igen i april i år. Her debuterede han med 74% og sejr i Intermediaire II – og den succes gentog han så i dag.

Ligesom Bohemian tidligere har været det, er Vividus købt og ejet i samarbejdet mellem Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour og familien Zinglersen.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann, Cathrine Laudrup-Dufour, Annitta Duus og dommer ved C, Charlotte Gluud. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen

På andenpladsen i dagens Intermediaire II kom Karoline Rohmann med Aagaards Lianne e. Krack C/ Cape Town S. (opdr. Stutteri Aagaarden v/ Hanne Aagaard) med 70,702%, og på tredjepladsen kom Annitta Duus med Atterupgaards Kingston e. Krack C/ De Niro (opdr. Atterupgaard) med 69,737%.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald