Dutch Masters aflyses for andet år i træk

02-03-2021 14:13

Annika Knudsen Lorentsen

Sidste år var det coronavirus, i år er det herpesvirus, som er årsagen til aflysningen af det internationale World Cup-stævne i hollandske 's-Hertogenbosch, og det ærgrer arrangørerne

Copyright Ridehesten.com
Foto: Pressefoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

FEI har meddelt, at alle internationale stævner indtil den 28. marts aflyses, en beslutning som er taget, for at forhindre spredningen af herpesvirus-1 (neurologisk variant), som er brudt ud på en stævneplads i Valencia, og siden ført til smitte andre steder. 

Det betyder, at arrangørerne bag World Cup-stævnet i 's-Hertogenbosch har måtte aflyse deres stævne for andet år i træk, og dermed er det også sikkert, at de danske ryttere, som skulle have været til start, ikke kommer afsted. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er en stor skuffelse for os, forklarer direktør for The Dutch Masters, Marcel Hunze, og fortsætter: 

– I løbet af de sidste par måneder har vi arbejdet hårdt for at lave en sikker udgave af stævnet, og det er lykkes at tilpasse formatet, så det kunne afholdes på trods af Covid-19. Nu hvor vi konfronteres med en anden virus, betyder det, at vi kort før start igen må aflyse vores begivenhed. Desværre kan vi kun se fremad og arbejde hen imod den næste udgave af stævnet.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing