DV-hest solgt på auktion i Florida

03-03-2015 11:31

Dansk Varmblodshesten JJ Jaguar blev i weekenden solgt på en ridehesteauktion i Florida. Den 4-årige norskavlede vallak gik for 85.000 USD

Copyright Ridehesten.com
JJ Jaguar.

Wef Sport Horse Auctions i Wellington, Florida blev den 4-årige DV-vallak JJ Jaguar e. Jazz/ JJ Deemster på Midt-West-hoppestammen (opdr. JJ Horses, Norge) i weekenden solgt for 85.000 USD (ca. 565.000 DKK).

Opdrætterne solgte hesten som 2-års til den tyske hingsteopdrætter Dressurstall Sandbrink v/ Dr. Kerstin Klieber, der har formidlet hesten videre til den amerikanske auktion. Dr. Kerstin Klieber, der også er en hyppigt gæst ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, har sammen med sin mand erhvervet sig en ejendom i Wellington, hvorfra de satser på at drive en del af deres forretning i fremtiden.

Auktionen i Wellington beviste i høj grad, at der er et marked for lovende, unge rideheste. Kollektionen, der bestod af både dressur- og springbetonede heste, indhentede rigtig gode priser; bl.a. blev en 5-årige hollandsk springhest e. Casall Ask/ Chin Chin solgt for 400.000 USD.

Næste ridehesteauktion i farvandet er Dansk Varmblods Forårsauktion 2015 - her finder du 23 interessante emner; unghingste såvel som unge rideheste. 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen