DV-hesten Daloubet solgt til Max Kühner

09-11-2021 09:32

Annika Knudsen Lorentsen

Den 6-årige Dansk Varmblodsvallak Daloubet, som er opdrættet af Linus Camitz og solgt til udlandet sidste år af Daniel Hald Cassøe, som nåede at debutere ham internationalt inden salget, har nu skiftet hænder igen, denne gang til den østrigske toprytter, Max Kühner

Copyright Ridehesten.com
Max Kühner og Daloubet. Foto: Max Kühner Sporthorses pressefoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år solgte Daniel Hald Cassøe i samarbejde med ejeren Preben Grønbæk, den dengang 5-årige Dansk Varmblodsvallak Daloubet e. Diamant de Semilly/Baloubet du Rouet (opdr. Linus Camitz) til Carl Hanley, som satte Michale G. Duffy til at ride den talentfulde unghest. 

Nu har den danske hest igen skiftet hænder og denne gang er det den østrigske toprytter, Max Kühner, der har fået fingrene i den talentfulde unghest, som nu er 6 år og navngivet EIC Daloubet. 

– Det er sjovt at følge de heste man har haft i udlandet. Preben og jeg har sammen købt en halvsøster til Daloubet, en 4-års hoppe efter Glasgow-W Vh Merelsnest, som altså er lavet på samme hoppe som Daloubet. Hun skal gå egnethedstest og vi har store forventninger til hende, fortæller Daniel Hald Cassøe. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Max Kühner, som er nr. 12 på verdensranglisten, har allerede været til start internationalt på Daloubet i italienske Gorla Minora, og han ser frem til fremtiden med den danskopdrættede hest. 

– Det er tid til at introducere jer til vores nye teammedlem i EIC-familien. EIC Daloubet kom til os for et par uger siden og med kun nulrunder de sidste to uger til stævne har han startet super i hans nye tilværelse. Vi ser virkelig frem til fremtiden med ham, skriver Max i et Facebook-opslag

Copyright Ridehesten.com
Daniel Hald Cassøe og Daloubet. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen