DV-vallakken Dinaro vinder i USA (video)

02-02-2021 09:42

Annika Knudsen Lorentsen

For godt et år siden solgte danske Nanett Larsen hendes bedste hest, DV-vallakken Dinaro, og siden har han gjort det godt med nye ryttere, og i sidste uge vandt han en 135 cm-klasse i USA med den 18-årige Max Wachman i sadlen

Copyright Ridehesten.com
Nanett Larsen og Dinaro i 150 cm ved Bækgaarden Horse Festival 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 13-årige DV-vallak Dinaro e. Cardino/Crelido (opdr. Familien Jørgen Thomsen) har leveret flere flotte runder i USA, siden han for godt et år siden blev solgt fra sit hjem i Danmark. Da vallakken var 5 år købte Nanett Larsen ham, og sammen gik de fra de helt små klasser til at ride fejlfrit i 150 cm. 

Det betød også, at Dinaro blev efterspurgt af flere købere, og derfor valgte Nanett at sælge ham. I slutningen af 2019 blev han derfor solgt til irske Cian O'Connor, som siden har sørget for at matche den talentfulde vallak med en af sine dygtige unge elever.. 

Nu er det nemlig den kun 16-årige irske Tom Wachman, der rider ham, og de har haft stor succes sammen. I. søndags lånte Tom Dinaro til sin storebror, 18-årige Max Wachman, og de havde også stor succes, idet, de vandt deres klasse. Og dermed kun Dinaro tilføje en sejr i en 135 cm-klasse i Wellington, USA til sit CV. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er fantastisk at følge ham, og jeg ved de er rigtig glade for ham, fortæller Nanett Larsen og fortsætter:

– Cians elev Tom har købt ham, og de vinder rigtig meget sammen. I søndags lånte Toms storebror ham og de vandt deres første start til WEF. Nu håber jeg bare, at min anden hest Clarico e. Clarimo/Coriano (opdr. Reinhold Distel) kan være min nye S-hest, og at vi måske en dag kan hilse på Dinaro igen. Jeg savner ham og han er i mine tanker dagligt, og jeg takker for, at jeg fik 6 år med ham.

I videoen nedenfor kan I se Max og Dinaros sejrsridt.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen