Dyrlæge og alternative i dialog i Holte

02-05-2017 11:25

Britt Carlsen

Dyrlæge Hans-Christian Matthiesen, dyretelepatør Ditte Young, osteopat Sidsel Sommer og kinesiolog Karina Colding  udveksler i aften erfaringer, samarbejder tværfagligt og kommer rundt om hele hesten ved en clinic i Holte

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen med jævnlige dyrlægecheck er massage, kiropraktik og fysioterapi nu helt almindelige behandlingsmetoder, når hesten skal holdes sund, glad og rask og der kommer hele tiden nye alternative behandlere til. Efterspørgslen er stor og mange hesteejere er villige til  også at gå nye veje for at optimere deres firbenede partners trivsel. Kropsligt såvel som sindsmæssigt.

Sidste år i november bragte magasinet Ridehesten en artikel med Equicoach og dyretelepatør Ditte Young, hvor hun opfordrede dyrlægerne til at bygge bro med de alternative behandlere.  Det er der foreløbig kommet en clinic ud af på Holte Ridecenter i aften kl. 19.30. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sundhedsclinic
Dyrlæge Hans-Christian Matthiesen, dyretelepatør Ditte Young, osteopat Sidsel Sommer og kinesiolog Karina Colding  vil undersøge en problemhest fra hver deres synsvinkel og erfaring, og komme med hver deres analyse. Det er magasinet Ridehestens redaktør Britt Carlsen som skal fungere som moderator ved aftenens clinic.

19.30: Introduktion
20.00: Telepati med hest (Ditte)
20.15: Osteopati og biomekanisk bevægeanalyse (Sidsel)
20.30: Øvelse
20.45: Pause
21.00: Biokemi og homeopati (Karina)
21.15: Dyrlæge undersøgelse (Hans-Christian)
21.30: Spørgsmål og afsluttende kommentarer

Pris: 250 kr. Pr. Billet og 150 kr. For Holte rideklubs medlemmer. Se mere HER

Info

BEHANDLERNE:
Sidsel Sommer: Uddannet fysioterapeut, manuel mediciner og osteopat. Arbejder til dagligt primært med heste, hunde og mennesker.

Ditte Young: Uddannet psykoterapeut og clairvoyant. Arbejder til daglig primært med adfærdsproblemer på heste, katte og hunde. Ditte fungerer også som terapeut og clairvoyant i sin klinik på Østerbro.

Karina Colding: Uddannet kinesiolog, akupunktør, zoneterapeut, medstifter af Dyreuniversitetet og arbejder til daglig primært med mennesker, hunde, katte og heste

Hans-Christian Matthiesen: Uddannet dyrlæge og kiropraktor. Arbejder til daglig som dyrlæge i Hørsholm Hestepraksis med fokus på rideheste og deres sportsrelaterede problemer. Hans-Christian fungerer også som dressur dommer.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen