ECCO Cup 2014: Caroline Aarosin

05-12-2014 08:32

Med hesten Daydream er Caroline Aarosin klar til ECCO Cup-finalen for U21, som løber af stablen i Middelfart den kommende weekend – Ridehesten.com har talt med den succesfulde rytter

Copyright Ridehesten.com
Caroline Aarosin og Daydream ved DM for juniorer og ungryttere 2014.

Hvornår og hvordan kom du i gang med at ride?
- Jeg startede til ridning 19. september 1998. Mine veninder I børnehaven gik til ridning, så det ville jeg også.

Fortæl lidt om den hest, du skal deltage på.
- Daydream er efter Royal Diamond med Midt-West Ibi-Light til morfar (opdr. Lone Bøegh Henriksen). Han er 13 år gammel, og vi har dannet par siden marts 2012. I år er vores første år i ungrytterklasserne, hvor vi sammen har opnået internationale placeringer.

Hvem får du undervisning af, og hvad er det vigtigste han/hun har lært dig?
- Jeg trænes til dagligt af Michael Søgaard, som jeg har redet ved de seneste 6 år. I den daglige træning har vi fokus på grundridningen, som er en vigtig forudsætning for videre udvikling. Derudover er det vigtigt for mig at holde hesten glad i den daglige træning, som blandt andet indebærer ridning i naturen flere gange ugentligt.

Hvad er du og din hest bedst til?
- Her er det vores kemi med hinanden, som sammen gør os til et godt par. 

Hvad glæder du dig mest til ved ECCO Cup-finalerne?
- Jeg glæder mig til stævnet, som for mig bliver årets sidste. Det er en super måde at slutte året af på, hvor turene på banen samtidig kan være med til at vise, hvad der skal fokuseres på hen over vinteren. Derudover bliver det hyggeligt at mødes med ridevennerne igen, da stemningen altid er i top, når vi er samlet. Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til at ride kür, som ECCO Cuppen giver os mulighed for at ride. 

ECCO Cup

Startlister

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen