ECCO Cup i gang i Kolding

09-09-2023 20:02

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er der ECCO Cup-stævne hos Kolding Rideklub for junior-, ung- og U25-ryttere. Og i dag har de første klasser været afholdt

Copyright Ridehesten.com
Sophia Ludvigsen med Blue Hors Quintana. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved landsstævnet i dressur hos Kolding Rideklub i denne weekend, er der blandt andet ECCO Cup-klasser på programmet. 

Det er junior-, ung- og U25-rytterne der rider ECCO Cup-kvalifikation ved stævnet, og i dag har de redet den indledende klasse, mens morgendagen står på kür for de unge ryttere. 

I juniorrytternes klasse var det Clara Cordes Arnkjær der tog sejren i sadlen på Brianna e. Bøgegårdens Boney M/ Blue Hors Romancier (opdr. Inga og Løngstrup Christiansen). Hun red til 73,421 procent. På andenpladsen blev det Sophia Boje Obel Jørgensen, mens Cornelia Munch Sinding tog tredjepladsen i dag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos ungrytterne sikrede Annabelle Rehn sig sejren i sadlen på Vestervangs Garson e. De Noir/ Ragazzo (opdr. Martin Klavsen). Sammen opnåede de 73,64 procent. Andenpladsen tog Ida Kirstine Bjørn, mens det blev Margaretha Rosenkilde på en flot tredjeplads. 

Hos U25-rytterne var 16 ryttere til start i dag, og det blev Sophia Ludvigsen med Quintana e. Quantensprung/ Desperados der tog sejren. De opnåede sammen 72,281 procent. Andenpladsen sikrede Sophia Boje Obel Jørgensen sig, mens Sille Engermann tog tredjepladsen i dagens klasse. 

Morgendagen byder som nævnt på kür, hvor denne weekends ECCO Cup-kvalifikation afgøres. 

Start- og resultatlister fra stævnet.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen