Eepoota vendte hjem til Marie efter 17 år

30-12-2021 10:32

Annika Knudsen Lorentsen

Marie Virkelyst Andersen red tilbage i 2000 DM i military på ponyen Eepoota, et par år senere solgte hun ponyen videre til Dorte Dahlmann Olsen, men nu 17 år efter, er Marie blevet kontaktet. Her blev hun spurgt om hun ville have ponyen tilbage - en pony som er 30 år, frisk og klar til at give Maries 8-årige datter en masse gode oplevelser

Copyright Ridehesten.com
Sammen med Eepoota kan Maries 8-årige datter få tillid til ridningen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Marie Virkelyst Andersen bor mellem Randers og Hobro, og hun har i år fået en helt særlig pony hjem. Ponyen Eepoota er nemlig efter 17 år hos andre ryttere vendt hjem til Marie og hendes 8-årige datter. 

– Marie er blevet voksen og hun har selv fået en datter på 8 år. Ponyen Eepoota er 30 år og hun ser stadig helt fantastisk ud, fortæller Randi Virkelyst, som er Maries mor og fortsætter: 

– Hendes datter er helt forelsket i hoppen og er begyndt at ride igen efter hun tidligere ikke havde succes med sporten, som hendes mor har dyrket så meget. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i 2000 red Marie blandt andet DM i military på Eepoota, men da hun i starten af 0'erne faldt for aldersgrænsen, blev ponyen solgt til Sønderjylland.

Copyright Ridehesten.com
Dorte Dahlmann Olsen og Eepoota i 2007. Foto: Ridehesten.com

Her skiftede ponyen disciplin, for springrytter Dorte Dahlmann Olsen havde stor succes med ponyhoppen på springbanerne, hvor de blandt andet red DM og Baltic Cup sammen. 

Senere har Eepoota været hos andre ryttere, inden hun nu er vendt hjem til Marie, som igen har budt den skimlede pony velkommen.

Copyright Ridehesten.com
Marie Virkelyst Andersen og Eepoota til landsstævne i military 2003. Foto: Ridehesten.com

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen