Eftermiddagsstævne i Hvalsø

25-04-2021 08:37

Mie Thorup Poulsen

Trods diverse Covid-19 og Herpes restriktioner er det endelig lykkedes at få gang i stævnerne igen. Denne weekend blev der afholdt eftermiddagsstævne i dressur på Hvalsø Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Sandra Kudahl Kærgaard på Holtegårdens Please Me. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Hvalsø Rideklub skulle oprindeligt have afholdt stævne i sidste weekend, men grundet rideforbundets nedlukning af alle nationale stævner, måtte dette aflyses. Klubben fik hurtigt fundet en ny dato, til det ellers fyldte stævne, som nu skal afholdes i næste weekend, den 1. og 2. maj. Dette forhindrede dog ikke klubben i også at stable dette eftermiddagsstævne på benene, da rideforbundet så muligheden for at åbne for stævnerne før tid.

Stævnet blev afholdt på professionel vis med temperatur kontrol ved ankomst på stævnepladsen - en af de betingelser der blev sat, for at klubberne kunne få lov at afholde stævner før tid. Stævnedeltagerne blev derfor mødt at klubbens personale ved indkørslen til stævnet, hvor der blev taget temperatur på samtlige heste, inden de fik lov at komme ind på stævnepladsen.

Eftermiddagens første klasse var en MB0 for heste. Her blev det Sandra Kudahl Kærgaard på Holtegårdens Please Me e. Sieger Hit/Blue Hors Romanov (opdr. Ditte Ploug Petersen) som komfortabelt med 75,513% kunne løbe med sejren.

Copyright Ridehesten.com
Sarah Friis Starup med Westerhis Stijn. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Næste i ilden var ponyerne, først blev der afholdt en PRI som blev vundet af Sarah Friis Starup med Westerhis Stijn e. Bokkesprong Czardas/Vita Nova’s Hanassie (opdr. H. Westerhuis) med 70,000%.

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen på Timms My Fritz. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Dagens sidste klasse var en PRM for ponyer. Vinder af klassen blev Josephine Gert Nielsen på Timms My Fritz e. Grenzhoehes My Fireball/Orchard D’avranches (opdr. Jens-Peter Timm) med hele 76,707%.

Se alle resultater HER.

Ridehestens fotograf har tages billeder af samtlige equipager til stævnet. Se billederne på hjemmesiden i starten af næste uge.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing