EM-destinationer fastlagt

07-06-2024 10:24

FEI har efter et møde i denne uge vedtaget og offentliggjort, hvor en række forskellige Europæiske Mesterskaber i ungdomsrækkerne skal afholdes i 2026

Copyright Ridehesten.com
Hvor skal de unge ryttere dyste om FEI-medaljer i 2026 i Europa? Det er fastlagt nu. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er altid et stort puslespil, når tildeling af de mange forskellige internationale mesterskaber skal gå op. Ofte kan det desuden være svært at finde en arrangør, som kan rumme mange alderskategorier/discipliner, og derfor bliver mesterskaberne ofte afholdt opdelt. Dette er også i den grad billedet, når det gælder mesterskaberne de kommende år. FEI har på et to-dages møde i denne uge fastlagt destinationerne og datoerne for en lang række ungdomsmesterskaber i 2026, og vi kommer en stor del af Europa rundt.

Dressur
Youngridernes og U25-rytternes EM i 2026 finder sted på Stable Unikornis i byen Pilisjászfalu i Ungarn. De har før afholdt adskillige europæiske ungdomsmesterskaber og har derfor stor erfaring. Datoen er endnu ikke fastlagt.

Europas bedste children- og juniorryttere i dressur skal mødes til kampen om medaljerne på Equine Sport Center Olomouc i byen Olomouc, som befinder sig i det østlige Tjekkiet. Det sker i dagene 11.-16. august 2026. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Springning
Både children-, junior- og youngrider-springryttere skal til Tyskland i 2026, hvor særdeles velkendte Hagen danner rammen om EM'et. Det foregår 12.-19. juli 2026.

Military
EM i military for juniorer og youngriders finder sted i svenske Segersjö 26.-30. august 2026.

Ponyernes EM
Det er lykkedes at finde en samlet arrangør til ponyernes Europæiske Mesterskaber, hvor Europas bedste ponyryttere i både springning, dressur og military dermed mødes i franske Le Mans i slutningen af juli 2026. Datoen er dog ikke helt på plads.

Desuden blev også andre FEI-stævner fastlagt, hvor World Cup-sæsonen i dressur i den vesteuropæiske liga ikke overraskende starter i Herning i uge 42. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner