EM i dressur - ny udvikling

22-08-2017 13:09

Kl. 15 i eftermiddag åbner dressurkonkurrencerne ved EM i Göteborg med første afdeling af Grand Prix klassen, som afgør holdmedaljerne

Copyright Ridehesten.com

16 nationer deltager i holdkonkurrencen i dressur - og dette mesterskab afvikles over to dage, hvor holdenes to første ryttere starter i dag, mens de sidste to har starttid i morgen. I dag er det Agnete Kirk Thinggaard og Anna Zibrandtsen som skal i konkurrence for Danmark, mens Anna Kasperzak og Cathrine Dufour rider på banen i morgen onsdag.  I dag har Agnete starttid kl. 16.54, mens mørket er tæt på at sænke sig over Ullevi stadion, når Anna Zibrandtsen rider på banen kl. 20.54.

Danmark har ved flere mesterskaber trukket startnummer et, men denne gang starter rytterne som nr. 15 af 16 nationer med Tyskland som sidste nation. De ellers så stærke englændere er blevet reduceret til tre ryttere efter Gareth Huges Don Carissimo måtte til re-inspektion i vettjek, men han valgte ikke at møde og istedet trække sig fra konkurrencen. En en lille, helt uofficel, samtale i pressecenteret med kolleger fra forskellige lande åbenbarer, at Danmark spås en medaljechance i konkurrence med Tyskland, Holland og Sverige, men det er dressur - og alt kan ske. I morgen kl. 21.30 er vi meget klogere, for så kender vi resultatet af samtlige danske rytteres ridt. 

Se startlisten for Grand Prix klassen HER

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev