Emil Hallundbæk sejrer i Holland

17-12-2017 11:25

Marie Helene Rigård Rohleder

Emil Hallundbæk og Dazermie sprang sig til en sikker sejr til Christmas Show Den Goubergh 2017, Roosendaal i Holland

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Dazermie ved JBK Horse Show, Odense 2016.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Springrytter Emil Hallundbæk og den grå hoppe Dazermie e. Zirocco Blue VDL/ Hamlet (opdr. F.C A. Aarts, Tilburg) triumferede i Holland lørdag aften. Her vandt de nemlig Ronald Moerings Memorial - Den Goubergh Prix - CSI2* 1.40 m. De red en flot nulrunde i tiden 39.86 og var hele 3,69 sekunder hurtigere end hollandske Lotte TeunsAudi S Contento, som blev nummer to. 

– Hesten sprang godt i hovedrunden, og hun har helt sikkert alle kvaliteterne til at blive en tophest. Det er nok en af de bedste heste, som jeg kommer til at have. Det er en stor og imponerende hest, som både er forsigtig, men der er også et ordentlig skrald i hende, fortæller Emil Hallundbæk om Dazermie til Ridehesten.com. 

I det hele taget har det været en god weekend i Holland for Emil Hallundbæk og Dazermie. Til fredagens Mulders Mengvoerders Prix - CSI2* 1.40m blev parret nr. 11 i en nulrunde i tiden 30.89. 

Derudover har han også startet springklasser med hestene Charinta,  Lenardo Der Kleine og Cabanus, så der har været nok af se til for den dygtige springrytter. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Familien Hallundbæk er en rigtig hestefamilie, og Emils søster, Clara Hallundbæk rider også til Christmas Show Den Goubergh 2017, Roosendaal i Holland i denne weekend. Hun har startet Early Morning Mist, HH Best Buy og Jasmin Af Hagalund. I torsdags blev hun nummer 18 i Karpack Prix - CSI2* 1.35m på hoppen Hh Best Buy e. Baloubet D. RO/ Cassini I (opdr. Ansgar Holtgers).  

Se alle resultater her. 

Copyright Ridehesten.com
Emil og Dazermie efter gårsdagens sejr.

 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen