Leonora vandt første finale

08-07-2023 11:42

Annika Knudsen Lorentsen

Her til formiddag har Leonora Sandberg Nielsen vundet Small Tour-finalen ved Bækgaarden Horse Festival efter en lynhurtig og flot omspringning. Leonora fortæller, at det er fedt at ride her på Bækgaarden, og at hendes hest After Shock er rigtig god i speedklasser

Copyright Ridehesten.com
Leonora Sandberg Nielsen med After Shock. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Der er fuld gang i den store publikumsdag ved Bækgaarden Horse Festival, hvor der her til morgen har været Beierholm Small Tour-finalen med 49 ekvipager til start. 

De 10 bedste mødtes i en omspringning, hvor det var Leonora Sandberg Nielsen der sikrede sig sejren med den hurtigste omspringningstid. Den leverede hun i sadlen på After Shock e. Acobal I/ Come On, som hun fortæller, at hun normalt rider 120 til 130 centimeterklasser på. I dag var finalen 120, og her var det tydeligt at se, at Leonora Sandberg Nielsen og After Shock var komfortable med højden. 

Copyright Ridehesten.com
Leonora Sandberg Nielsen med After Shock. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

– Han er en rigtig sød hest, han er rigtig godt i de her speedklasser, fortæller Leonora. Se det fulde interview med Leonora i videoen nederst. 

Andenpladsen i finaleklassen gik til Emma Victoria Carnell med Libaks Castello e. Crelido/ Ak'han Z (opdr. Berit Simonsen), mens Kristine Amalie Paulson med Toftehøjs Justitia e. Ustinov/ Diamant (opdr. Berit Jensen og Emma Josefine Camtiz). 

Copyright Ridehesten.com
Emma Victoria Garnell med Libaks Castello. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

På fjerdepladsen blev det Louise Jorsal med Fidélité e. Favorit Ask/ Akinos, mens Elisabeth Salhøj Rask med Chica e. Caricello. Alle rytterne i top-5 leverede fejlfrie ridt i omspringningen. Yderligere én rytter var fejlfri i omspringningen. Det var Madelen Bennetsen med M.B. Hummels ACDC e. Sir Shutterfly/ Aston (opdr. Hummelshøj og Højselth), og dermed tog hun sjettepladsen. 

Resultat fra klassen.

Start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Kristine Amalie Paulson med Toftehøjs Justitia. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner