Emilie Hansen vinder Topponyer Stil Cup

16-08-2020 14:26

Marie Helene Rigård Rohleder

Finalen i Topponyer Stil Cup blev afviklet i dag ved Hovgaard Rideklub på Fyn, hvor Emilie Hansen og Orchid's Tigertrail red sig til en sikker sejr med 153.070 point i alt 

Copyright Ridehesten.com
Vinder Emilie Hansen. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Emilie Hansen på 11 år fra Solrød Rideklub havde tilbage i juli kvalificeret sig til finalen i Topponyer Stil Cup, da hun vandt kvalifikationen i Solrød Rideklub med sin pony Orchid's Tigertail. 

I dag gentog ekvipagen så successen og vandt tilmed finalen i hele turneringen med et samlet resultat på 153.070 point. 

– Jeg blev bare mega glad, da jeg fandt ud af, at vi havde vundet. Jeg havde ikke forventet det, men det gik rigtig godt, og han var bare så sød, fortæller Emilie Hansen til Ridehesten. 

Copyright Ridehesten.com
Emilie Hansen. Foto: privat

Emilie har to ponyer derhjemme i Solrød, og hun har haft Orchid's Tigertail i 10 måneder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg har redet i 2,5 år, og jeg kan godt lide at være sammen med ponyerne og ride, fordi det er hyggeligt, og vi bliver bedre sammen, siger Emilie Hansen. 

Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyryttere, hvor der er øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. Turneringen består af 6 kvalifikationer fordelt i landet samt en finale - de 3 bedste for hver kvalifikation går videre til finalen.Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyryttere født mellem år 2007-2011.

Andenpladsen i turneringen gik til Ingeborg Elizabeth Schou og Astaróla med 148.158 point, og tredjepladsen gik til Filippa Jæger Jensen og Nordbygaards Chanell med 146.425 point. 

Se hele resultatet her. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen