Emma Skov sejrer i international debut

29-09-2017 20:29

Camilla Tiefensee Schrøder

Emma Skov har selv tilredet og uddannet hesten Cracker Jack, og nu har ekvipagen vundet deres internationale debut sammen ved et dressurstævne i Polen

Copyright Ridehesten.com
Emma Skov og Cracker Jack. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev en flot sejr til Emma Skov og Cracker Jack e. Sunset Hit/Carano (opdr. Helle og Jørgen K. Hansen) i fredagens CDIY-klasse ved dressurstævnet i den polske by Janow Podlaski. Ekvipagen red Prix de St. George-programmet til 71,369 %, og der var et godt stykke ned til nummer to på listen, polske Zusanna Haber på Don Crusoe, som fik 67,263 %.

Stævnet, som varer fra fredag til søndag, er Emma Skovs internationale debut, og sejren var derfor en positiv overraskelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg havde slet ikke regnet med det, fortæller Emma Skov, som selv har tilredet og uddannet hesten Cracker Jack. Hun købte den som 4 års, og de har kun redet youngrider-programmer siden maj 2017, fortæller Emma Skov, som er godt tilfreds med fredagens ridt.

– Jeg synes selv, jeg havde en super travtur uden de helt store fejl, men i galoppen får jeg nydt turen lidt for meget, og så kommer der lidt fejl her og der, men det var en super tur, hvor han virkelig var med mig. Jeg havde min træner, Thomas Dolleris Larsen, med på Skype, så det hjalp mig rigtig meget til at få tunet ham helt.

Copyright Ridehesten.com
Den glade vinder har sendt dette foto fra Polen. Privatfoto
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen