Emmett H DWB i top i Lier

23-01-2023 09:50

Annika Knudsen Lorentsen

I fredags vandt den 6-årige Emmett H DWB en internationalt springklasse i Lier. Emmett H er avlet af Marie-Louise og Lars Wulff Henriksen, og hoppen bag Emmett er mor flere interessante afkom

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen og Emmett H DWB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den forgangne uge havde Emmett H DWB e. Emerald van't Ruytershof/ Cancara succes ved det internationale stævne i belgiske Lier, hvor den 6-årige Dansk Varmblodsvallak blandt andet vandt en klasse for 6-års heste sammen med sin rytter Mikkel Laursen

Emmett H er avlet af Marie-Louise og Lars Wulff Henriksen, og de har trukket ham på den 11-årige hoppe C-Prinzess Z, som de selv har avlet og siden kåret i Dansk Varmblod.

Copyright Ridehesten.com
Hardy H. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

C-Prinzess har i alt fået fire afkom, hvor Emmett H er den ældste. Foruden Emmett er hun blevet mor til den 5-årige Numero H e. Numero Uno, den 3-årige Hardy H e. Hardrock Z og den 2-årige Diah H e. Diarado. 

Den 3-årige Hardy H er udtaget til Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 efter han ved forbesigtigelsen imponerede med god springteknik og kapacitet. Hardy H er nu ejet af italienske Gianmarco Ferretti og danske Helena Irmand. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen