En godkendt hingst ved Dansk Varmblods Efterkåring

13-04-2021 19:33
Avl

Fem hingste blev fremstillet ved Dansk Varmblods Efterkåring på Vilhelmsborg i aften, hvor en hingst opnåede adgang til 10-dages prøve med henblik på avlsgodkendelse

Copyright Ridehesten.com
Den netop godkendte hingst Hallifax Lyng. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Seks hingste var tilmeldt Dansk Varmblods Efterkåring, men desværre blev kat.nr. 4 Bolero de Beaufour forhindret i at møde på Vilhelmsborg, da den har pådraget sig en mindre skade. Denne 10-årige springhingst vil på et senere tidspunkt blive besigtiget med henblik på hjemmekåring.

Den resterende kollektion på fem individer bestod af en springhingst og fire dressurhingste, hvoraf en hingst blev fremstillet til forbesigtigelse, men opnåede ikke videre adgang.

Copyright Ridehesten.com
Avlskonsulent Karina Christiansen og avlsledelsens dommere Claus Hansen, Signe Wiese og Bjarne Nielsen samt dyrlæge Hans Schougaard ses ved bedømmelsen på fast bund. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den meget besnærende Hallifax Lyng e. Schwarzgold/ Aston Martin/ Summertime, der er opdrættet og ejet af Anne Lyngbye Melsen, Kokkedal, opnåede adgang til 10-dages prøve med henblik på avlsgodkendelse og vil blive indsynet til 10-dages testen i aften.

Hingsten blev under navnet Hallifax præmiehingst ved det tyske trakehnerforbunds hingstekåring i oktober 2020 i Neumünster.

Dansk Varmblods website for kåring af hingste vil snarest være opdateret med resultat af efterkåringen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen