En julehilsen til de unge springryttere

24-12-2017 13:32

Landstræner for de danske junior- og ungryttere i springning, Bo K. Møller, sender igennem Ridehesten.com en julehilsen til de unge springryttere

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kære alle junior og ungryttere på springsiden,

2017 er ved at være gået og det er tiden, hvor vi kan se tilbage på 12 lærerige, spændende og interessante måneder.

Vi har igen i år leveret mange flotte resultater.

Ved de nordiske mesterskaber i Sverige genvandt juniorholdet guld og ungrytterne fik bronze. Hos juniorrytterne vandt vi også en individuel sølvmedalje.

Til EM i Slovakiet var juniorholdet igen i år meget tæt på medalje og endte på en flot 6. plads, mens vi havde 3 ryttere, 2 junior og 1 ungrytter, i den individuelle finale om medaljer, hvilket er en rigtig god præstation.

Jeg er meget glad for at vi igen i år har haft mange forskellige ryttere af sted til CSIO stævner, nemlig 18.

Juniorerne har vundet 2 Nationsspringninger (Fontainebleau og Uggerhalne) og ungrytterne blev nr. 2 til ungdommens Aachen i Hagen og det er resultater der giver genlyd rundt om i de andre lande i Europa.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover har I vundet World ranking klasser på 2 og 3 stjernet niveau, CSIO Grand Prix klasser samt nogle af de sværeste nationale Grand Prix klasser f.eks. på Bækgaarden og senest til Christmas showet. Plus et utal af placeringede ryttere i de samme klasser.

Det er alt sammen resultatet af koncentreret arbejde med jeres heste i den daglige træning, hvor grundarbejdet aldrig kan blive vigtigt nok. I skal fortsætte med at udvikle jer, så I bliver stabiliseret på det niveau I har nået og  er klar til at tage et skridt mere op ad stigen. Det er den eneste måde vi kan udvikle jer til at blive internationale topryttere på.

Short cuts findes ikke.

Det glæder mig, at Rideforbundet har tillid til det arbejde vi laver og har forlænget min kontrakt, så jeg kan gå i gang med at planlægge 2018. I vil få planen fremlagt til indendørs DM på Vilhelmsborg.

Til sidst vil jeg ønske Jer og Jeres familie en rigtig God Jul og et Godt Nytår, med tak for et meget spændende 2017 og håbet om et endnu mere udfordrende, udviklende og ikke mindst spændende 2018.

 

Bo Kragsig Møller

Landstræner U18 & U21 Springning

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen