En spændende afgørelse venter

27-08-2022 12:07

Trine Askjær-Jørgensen

Denne weekend er Ringsted Sportsrideklub vært for DM i dressur for juniorer, ungryttere og paradressur U25 – paradressur rytterne kom godt fra start i første afdeling i går og senere i dag venter afgørelsen, hvor danmarksmesteren bliver kåret

Copyright Ridehesten.com
Anna Krarup Slinkert og Østerhyldigs Miss De l'Or. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er Ringsted Sportsrideklub vært for DM i Paradressur U25 2022 også kaldet Agria U25 DRF-Mesterskab Paradressur, og der afholdes ligeledes DM i dressur for juniorer og ungryttere på klubben.

Første afdeling af U25 paradressuren blev afviklet i går, hvor Anna Krarup Slinkert (grad V) på Østerhyldigs Miss De l'Or e. De l'Or/ Landau (opdr. Helle og Christian Feldborg Thøgersen), der tidligere har hentet en DM-placering hjem, vandt med 69,948% blot et mulehår foran debutanten Laura Sofia Christophersen (grad V) på Carrera e. Carano/ Landino (opdr. Tenna Andersen), der tog andenpladsen med 69,688%.

Copyright Ridehesten.com
Anna Krarup Slinkert på førstepladsen og Laura Sofia Christophersen på andenpladsen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved U25 DRF-Mesterskabet i paradressur rider ekvipagerne de internationale Novice-programmer, Novice A og Novice B, der i sværhedsgrad ligger umiddelbart under niveauet for de programmer, der rides ved bl.a. PL og VM, som det kunne opleves i Herning tidligere på måneden.

U25-mesterskabet rides over to dage. Første afdeling blev redet fredag i Novice A, og finalen afvikles i dag, lørdag, kl. 17.35-18.15 i Novice B.

Ud over Anna Krarup Slinkert og Laura Sofia Christophersen deltager også Maja Glob Ketscher (grad V), Selma Hauch Christensen (grad V) og Line Faxe (grad IV), der alle har DM-erfaring fra tidligere år med i bagagen, og som også i år ligger godt til i forhold til det samlede mesterskab. Der er således en særdeles spændende finale i vente!

Stævnets start- og resultatlister.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen